asistenta hardwareasistenta software
  Acasa  Consultanta IT  Proiectare  Audituri de securitate  Instruire personal  Asistenta tehnica  Echipamente  Datacenter  Web design  Contact
Asistenta Retele
Asistenta hardwareSecurizare retele IT

 Argumentarea investitiilor în securitate a IT Prezentarile în presa despre bresele în securitatea retelelor, incidentele legate de furturile de informatii si scandalurile din interiorul companiilor conduc la cresterea constientizarii importantei securitatii IT. A sporit atentia atât pentru profilul, cât si pentru importanta guvernarii corporatiilor si a transparent,ei acestora în organizatiile europene.


Departamentelor IT li se cere sa furnizeze solutii inovatoare care sa asigure medii tehnologice sigure pentru angajati pentru parteneri si pentru clienti. Este vorba despre protejarea activelor informationale ale companiilor – retele complexe si o varietate extinsa de puncte de acces – împotriva atacurilor tot mai sofisticate, a virusilor care se automultiplica si a tacticilor de inginerie sociala.


Mentinerea solutiilor eficiente de securitate IT poate fi avantajoasa din punctul de vedere al costurilor, dar convingerea decidentilor din departamentele non-tehnice de a continua investitiile poate constitui o provocare.


Chiar daca adoptarea solutiilor de securitate IT prezinta un ritm de crestere rapid în Europa Centrala si de Est, pietele mai mature din Europa Occidentala cheltuiesc totusi sume mai mari pentru protejarea infrastructurilor de retea.


Iata de ce managerii si alti factori de decizie din departamentele IT trebuie sa sustina cauza cresterii investitiilor în securitatea IT în fata decidentilor din departamentele non-tehnice.
  Defend IT
 

 

 

Audituri de securitate
  • Daca doriti sa eliminati total sau partial problemele legate de tehnologia informatiei din compania dumneavoastra!

  • Daca ati investit multi bani in sistemele informatice si totusi acestea nu functioneaza pe masura asteptarilor!

  • Daca nu ati integrat software-ul in cel mai optimizat mod!

  • Daca aveti nevoie de realizarea unor specificatii pentru alegerea unor produse software sau hardware!

  • Daca aveti nevoie de un produs specializat si nu stiti pe care sa-l alegeti!

  • Daca considerati ca ar fi momentul oportun pentru o evaluare hardware si software sau o evaluare a sistemelor informatice utilizate!

  • Daca aveti nevoie de un web site professional de prezentare si promovare a firmei!

  • Daca aveti nevoie de un loc unde sa va gazduiti propriul domeniu de intermet!


audituri de securitate


2007 Copyright (c) Defend IT