Tehnologia informatiei este intr-o continua transformare, astfel incat adesea devine foarte dificil sa se tina pasul cu ea, atat in materie de echipamente, cat si din punct de vedere al pregatirii personalului. Instruirea personalului presupune timp si bani. Odata instruit, personalul bine pregatit devine tinta altor companii de pe piata. Beneficiind de serviciile noastre aveti garantia administrarii eficiente a infrastructurii informatice din cadrul companiei dumneavoastra. 
Globalizarea pieţei şi integrarea în Comunitatea Europeană aduce necesitatea alinierii firmelor la standardele de securitate informatica. Defend IT vine in sprijinul D-vs., avand ani de experienta in proiectarea si implementarea securitatii informatice.

placeholder image

Consultanta IT


Pentru o firma, este foarte greu sa tina pasul cu modificarile rapide care apar in domeniul tehnologiei informatiei.

Defend IT va poate ajuta sa dezvoltati un plan pentru implementarea noilor tehnologii. Va oferim un raspuns la orice intrebare din domeniul IT si putem raspunde la orice necesitate din partea afacerii D-vs..

Scopul nostru este sa intelegem ceea ce face si trebuie sa faca afacerea pe care o conduceti, astfel incat, impreuna, sa eficientizam la maximum integrarea sistemelor informatice in scopul cresterii productivitatii.

More Info
placeholder image

Proiectare retele IT

Solutii IT pentru firma dumneavoastra

Defend IT este un important furnizor de servicii IT pe piata din Romania, fiind o firma specializata in proiectarea, administrarea si intretinerea retelelor de calculatoare si telefonie.
Firma noastra ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate conform normelor europene.
Portofoliul nostru de servicii de networking cuprinde:

  - Proiectare si realizare retele de calculatoare si telefonie;
  - Cablare structurata pentru retele de date si voce;
  - Lucrari de modernizare a retelelor existente;
  - Configurarea si securizarea legaturii la internet;
  - Instalare si configurare servere cu sistem de operare Windows/Linux si statii de lucru;
  - Suport tehnic stabilit prin contract (recomandat);
  - Suport tehnic la cerere.

More Info
placeholder image

Audituri de securitate

A more descriptive sub heading.

Desi, uneori, securitatea este considerata un „cost” pentru companie, si contrariul este adevarat si chiar are mai mult impact: in absenta unor practici si standarde puternice de securitate IT, costurile aferente derularii afacerilor pot spori considerabil.
Acest fapt deriva din realitatea actuala si din necesitatea evidenta a companiilor de a efectua tranzactii sigure si securizate in ecosistemul organizatiei, care cuprinde furnizori, investitori, angajati si, poate cel mai important, clienti. Din acest motiv, securitatea IT nu trebuie ignorata sau tratata cu superficialitate in nici o strategie comerciala deoarece, in absenta sa:
  • capacitatea companiei de a scala catre tranzactii mai numeroase si mai complexe cu furnizorii si cu clientii va limita oportunitatea de realizare a obiectivelor legate de productivitate si de eficienta;
  • o strategie comerciala care necesita o dezvoltare sporita prin aprofundarea relatiilor cu clientii si prin imbunatatirea informatiilor despre acestia nu poate fi implementata cu succes in lipsa increderii si integrarii cu clientii sau cu cetatenii;
  • in absenta unei infrastructuri de securitate IT bine puse la punct, capacitatea de a reactiona la reglementarile noi si de a minimiza impactul acestora se va limita drastic, avand drept consecinta sporirea costurilor si diminuarea vitezei de reactie.

More Info
placeholder image

Instruire personal

Doresti sa cresti productivitatea muncii?

Pregatirea personalului unei firme, participarea lui la activitati de instruire, reprezinta atat pentru firma cat si pentru salariatii respectivi o investitie sigura si o cale de crestere a profitului.

Crescand productivitatea individuala, se maximizeaza contributiile personale la traiectoria ascendenta a firmei. Informatia interna se proceseaza mai usor, comunicarea si prezentarea ideilor se accelereaza. Se pot documenta si analiza procesele critice.

Viteza si agilitatea in mediul de afaceri cresc. Colaborarea cu clientii si partenerii de afaceri sunt mai eficiente. Analiza economica si deciziile financiare, asistate de calculator, sunt oportune si corecte. Consolidarea firmei este certa, pregatirea pentru 2007 facuta. Salariatul devine competitiv in mediul concurential ce se apropie.

Activitatile noastre sunt destinate insa si persoanelor fizice: salariati, intreprinzatori, patroni, oameni in cautarea unui loc de munca sau care doresc sa-si mentina actualele posturi.

More Info
placeholder image

Asistenta tehnica

Contracte si optiuni

Dorim sa ne ajutam cit mai bine partenerii de afaceri. Astfel incercam sa oferim solutii cit mai apropiate de necesitatile obiective si posibilitatile financiare a fiecaruia in parte. Drept urmare, contractele propuse se negociaza individual in functie de necesitatile D-vs..

Vom alege, de comun acord, numarul si tipul de echipamente ce vor face obiectul contractului si modalitatile de aplicare in privinta numarului de revizii (anuale, lunare), testari sau instalari.

Va invitam, deci, sa ne contactati personal la sediul firmei, telefonic la numerele de telefon afisate in pagina Contact sau prin e-mail la adresa office@defend-it.ro.

More Info
placeholder image

Web design

Vrei sa ai un site de calitate care sa te reprezinte cu succes?

Astazi si afacerea ta poate sa creasca! Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si nu vei fi dezamagit!

Cerintele sunt diferite pentru fiecare client in parte si majoritatea site-urilor necesita un design nou in functie de domeniul si de cerintele grafice alea fiecarui client.
Design-erii nostri sunt pregatiti sa faca fata oricarei provocari din partea dumneavoastra.

Fie ca aveti nevoie de o noua fata a site-ului sau o noua brosura a firmei dvs. noi va putem face compania sa straluceasca.

More Info

Contact

A more descriptive sub heading.

Nume: Defend IT S.R.L.

Data înfiinţării: 15 mai 2007

Înreg. Reg. Com.: J01 / 619 / 15.05.2007

Cod de Identificare Fiscală: RO21736531

Punct de lucru: Alba Iulia, Str. Vanatorilor, nr. 8, bl.VI12, ap.40, cod 510050
Telefon: +40-722-510486
Email: office@defend-it.ro

Conturi bancare:
· Banca Transilvania Alba Iulia Sucursala Mall
· Cont IBAN:
RO28BTRL00101202S86428XX

· Trezoreria Municipiului Alba Iulia
· Cont IBAN:
RO84TREZ0025069XXX004002

Activitate: · Asistenţă tehnică hardware şi software
· Proiectare şi execuţie reţele de calculatoare
· Service hardware şi software
· Comercializare tehnică de calcul, birotică, elemente de reţea, consumabile
· Internet Service Provider, Telecomunicaţii, Web design
· Audituri de securitate IT

Orar de functionare: · Luni - Vineri intre orele 09 - 17

More Info

"Good design is making something intelligible and memorable. Great design is making something memorable and meaningful."

Dieter Rams